16 Ağustos Haftalık Bülten

haftalık bülten

Instagram Sınırlar Özelliği Türkiye’de!

Haftalık bülten de ilk haber,

Instagram’da yer alan sınırlar özelliği sayesinde kullanıcılar kendilerine gelen istemedikleri yorumları ve ek olarak direkt mesajları otomatik olarak gizleyebiliyor.

Instagram sınırlar özelliği artık Türkiye’de de kullanılmaya başlandı.

Yemeksepeti Marketyo’yu Satın Aldı!

Satın alma ile birlikte Marketyo ve ekibi artık Yemeksepeti çatısı altında yer almaya başladı.

Yemeksepeti yeni özelliği Yemeksepeti Mahalle ile birlikte yerel mahalle esnaflarını dijitalleştirmeyi, yerel market zincirlerinin büyümelerini desteklemeyi ve ek olarak pazar yerinde çeşitliliği artırmayı hedefliyor.

Dikkatinizi çekebilecek diğer haftalık bülten : https://101akademi.com/2-agustos-haftalik-bulten/?preview_id=1797&preview_nonce=b26d7e7c52&preview=true&_thumbnail_id=1841

Trendyol 1.5 Milyar Dolarlık Yatırım Aldı!

Ülkemizde ve dünyada her geçen gün kullanıcı sayısı artan ve büyümeye devam eden Trendyol 1.5 milyar dolarlık yatırım alması ile değerlemesini de 16.5 milyar dolara yükseltti.

Bu nedenle Trendyol ülkemizdeki en önemli e-ticaret platformları arasında yer aldı. Yatırım ile birlikte Türkiye’den çıkan ilk “decacorn” olmasının yanı sıra ülkenin en değerli şirketi konumuna geldi.

Tiktok Hikayeler Özelliğini Test Etmeye Başladı!

Hikayeler özelliği Snapchat uygulaması ile hayatımızda büyük bir yer edindi. Sonrasında birçok sosyal ağ platformu bu özelliği kendi bünyesine taşıdı.

Hikaye özelliğini son olarak hedefleyen sosyal ağlardan birisi ise TikTok. TikTok’ta hikayeler özelliğini test etmeye başladı.

WhatsApp’ta Artık Tek Görüntülenmeden Sonra Kaybolan Fotoğraflar ve Videolar Özelliği Var!

Her geçen gün yeni özellik haberini aldığımız WhatsApp bu sefer de fotoğraflar ve videolar için yeni bir özellik getirdi.

Kullanıcılar artık sohbet içerisinde kaybolmadan önce yalnızca bir kez görüntülenebilen fotoğraf ve video gönderebiliyorlar.

Telegramda 1000 Kişili Görüntülü Görüşme İmkanı Sunuyorlar!

Telegram, görüntülü grup görüşmesi özelliğini daha fazla katılımcıya sunmak amacıyla daha geniş kapsamlı hale getirdiler.

Telegram’ın son sürümü artık 1000 kişiye kadar görüntülü grup görüşmesine izin veriyor. Ancak kameralarından veya ekranlarından video yayınlayabilen katılımcı sayısı 30 ile sınırlandırılıyor, 970 kişi ise gelip bu konuşmaları izleyebiliyor.

Online Etkinlik Platformu Hopin, 450 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Hopin, Arena Holdings ve Altimeter Capital’ın liderliği üstlendiği D Serisi yatırım turunda 450 milyon dolar yatırım aldı.

2019 yılında kurulan Hopin, markaların ve toplulukların hepsini bir araya getirerek, canlı deneyimler oluşturmasını sağlıyor. Sonuç olarak pandemi dönemi ile birlikte platforma olan talep gün geçtikçe artıyor.

16 Ağustos Haftalık Bülten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön